• Pastrat si consumat la o temperatura de 7 – 8 °C, cel mai bine in tineretea sa, isi dezvoluie aromele alaturi de deserturi unde actorul principal este ciocolata in forme precum: fondanta, trufe, creme de ciocolata sau produse de patiserie. De asemenea, se poate degusta alaturi de foie gras sau branzeturi maturate si aromate.    
  • Pastrat si consumat la o temperatura de 7 – 8 °C, acest vin ce convinge prin gustul placut, intens, de persistenta echilibrata, se poate remarca la adevarata sa valoare alaturi de branzeturi aromatizate, millefeuille cu fructe, piept de rata, risotto cu fructe de mare sau preparate cu ficat de pui.    
  • Pastrat si consumat la o temperatura relativ scazuta, intre 7 – 8 °C, acest vin, recomandat a se consuma tanar, va aduce un plus de savoare asocierilor culinare reprezentate de combinatii intre carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri.  
  • Pastrat si consumat la o temperatura de 8 – 10 °C, acest vin, recomandat a se consuma tanar, va completa curcubeul de gusturi alaturi de biftec tartar, preparate din carne alba, pui, carne rosie, usoara, precum rata ori gasca. Combinatiile sunt, totusi, multiple dar va lasam pe dumneavoastra sa descoperiti noi secrete.  
  • Recomandat a se consuma tanar, desi poate fi pastrat intre 2-3 ani fara a-i fi afectat buchetul, se consuma, cel mai bine, la o temperatura relativ scazuta, intre 9 – 10 °C. Maestrii enologi recomanda acest vin alaturi de salate, peste usor gras, sosuri dulci, preparate pane, deserturi usoare sau prăjituri.  
  • Alaturi de preparate din peste, fructe de mare, risotto, sushi, deserturi usoare – cosulete cu fructe, Mademoiselle va face un spectacol deosebit la cina sau masa de pranz daca se consuma rece, cel mai bine la o temperatura cuprinsa intre 10 – 12 °C.

Go to Top