-
Avand un gust bogat de fructe confiate, visine coapte, cacao si vanilie, acest minunat reprezentant al vinurilor rosii, este recomandat a fi consumat la o temperatura de de 16-18°C, alaturi de branzeturi maturate, preparate din carne rosie, prajitura - sufleu cu ciocolată neagra.
-
Strugurii copti in zona Vrancea vor armoniza complexitatea acestui vin, recomandat a fi consumat la temperatura de 10°C, impreuna cu paste cu fructe de mare, somon, carne de porc, rata si deserturi cu fructe.
-
Recomandat a fi servit la o temperatura medie de 8-10°C, Muscatul de Bob De Luna se va integra perfect inre-un mediu compus din stufaturi si tochituri, branzeturi, placinte cu fructe de sezon sau prajiturile casei.
-
Recomandat a fi servit la o temperatura medie de 8-10°C, specialul vin Sauvignon Blanc - Bob De Luna se poate consuma alaturi de preparate din peste, paste cu sos alb, carne alba la gratar sau branzeturi.
-
Recomandat a fi servit la o temperatura medie de 8-10°C, Chardonnay - Bob De Luna se poate consuma alaturi de preparate din peste, fructe de mare, preparate din carne alba la cuptor sau branzeturi maturate.
-
Gustul placut, aciditate temperata si persistenta buna vor face o legatura exceptionala cu preparate de origine orientala. Se recomanda consumul sau intr-un interval de 2-3 ani de la imbuteliere, la o temperatura de 10 – 12 °C.
-
Desi se poate pastra 3-4 ani in conditii optime, un gust educat nu va contenii sa se bucure cat mai curand de acest minunat reprezentant al vinurilor albe, seci, ce se remarca cel mai bine alaturi de preparate cu grasime sau cu tendinta dulce, datorate aciditatii si caracterului tonic din postgust. Recomandam produse din peste sau pui dar si reusita asocierea cu saramura de peste.
-
Din struguri Chardonnay, culesi si sortati manual, acest minunat vin se va descrie cel mai bine, consumat la o temperatura cuprinsa intre 10° si 12°C, alaturi de produse precum pestele gras (salau, somon, crap), paste, orez cu fructe de mare, pui cu smantana, ostropel de pui, carne de porc cu piure de mazare sau cartofi dulci.
-
Se recomanda consumul acestuia la o temperatura de 12 °C, alaturi de preparate traditionale precum tocanita, tochitura sau gulasul. Totusi combinatia perfecta este alaturi de preparate din carne de rata, preparate din legume sau soufflé de branza.
-
Fiind un vin rosu, sec, se recomanda consumul acestuia la o termperatura de 17 – 18 °C, alaturi de preparate din carne rosie, fripturi sau gratar in sange, vita/ porc/ vanat, mancaruri grase, gasca, piept de rata, miel, paste cu sos, branzeturi mature, mancaruri cu sos concentrat de tomate si ciocolata.
-
Gustul echilibrat, ce amintește de mere verzi, foarte cremos, se distinge in pahare flute, alaturi de aperitive, peste oceanic, scoici, baza de cocktail-uri si long drinks-uri. De asemenea, producatorul recomanda racirea treptata a buteliei de spumant, pana aproape de 8 °C, fara a fi supusa la variatii mari de temperatura, pentru a se obtine o savoare desavarsita.
-
Un vin frizzante pe care nu vrei sa-l imparti cu nimeni, perfect pentru aperitiv sau gustari reci, Madame Bleu se va distinge chiar si alaturi de preparate pe baza de peste. Recomandam pastrarea si consumul la o temperatura cuprinsa intre 10 – 12 °C.