• Obtinut dintr-un soi de strugure foarte aromat si fructat, considerat ca fiind unul dintre cele mai importante soiuri de struguri de vin alb, Dulce Fanny are note de citrice aromate, lejere fiind potrivit pentru aperitiv sau un desert usor. Venerat pentru personalitatea sa vibranta, Dulce Fanny se prezinta pe masa dumneavoastra intr-o sticla de 500ml cu o nota puternica de personalitate.
  • 413 Pinot Noir

    45,00 lei
    Pinoit Noir 413, obținut din fermentatia unor struguri cu pretentii, caracterizati de forma de con de pin pe care o au inainte de a fi culesi. Cand este tanar, strugurele din care este obtinut acest soi de vin, ofera caracteristici complexe de cirese, prune, si capsuni dar pe masura ce se matureaza, carcateristicile sale includ tente de stafide, fan, tutun, ciuperci sau piper negru. Este un vin amplu, rotund, moale, alcoolic cu o pondere 12-13 %.  
  • Feteasca Neagra 413, face parte din grupul soiurilor Teinturier si este produs dintr-un soi de struguri cu o culoare inchisa. Strugurii ce compun vinul, renumit pentru calitatile sale pentru santatea inimii, au o fertilitate mijlocie, facand parte din categoria soiurilor autofertile. Se recomanda, cu precadere, in cupaje precum mousse au Chocolat cu ciocolata neagra, ardei iute, piper rosu si sare de mare sau alaturi de file de vita la tigaie cu unt si ierburi aromate.
  • Acest soi cultivat de mai bine de două milenii in spatiul romanesc isi gaseste radacinile in sudul Greciei antice unde se comporta ca o moneda de schimb in procesul de troc. Se recomanda cu o mare persistenta gusto-olfactiva, intensitatea aromei mentinnandu-se la invechirea in sticla pana la 7-8 ani dupa care intensitatea cunoaste o plafonare.

      u o mare .
  • 413 Marcea Edition Rose se descrie ca avand aciditate totala: 5,86 g/l, zaharuri reducatoare:2 g/l si extract sec nereducator: 17,8 g/l ceea ce il incadreaza, printre cele mai calitative vinuri roze din categoria celor seci. Desi este facut din aceleași tipuri de struguri ca si vinurile rosii, acesta este foarte diferit de cele rosii. Vinul roze se face prin fermentarea mustului cu cojile de struguri pentru o perioada, dupa care se separa cojile de restul mustului. Timpul pe care cojile le petrec in contact cu vinul influenteaza culoarea vinului.
  • 14% Off

    Loungeitude Rose MAGNUM

    120,00 lei
    Indicat a fi servit, cel mai bine, la o temperatura de 8-12°C, este un vin demisec cu un miros fructat, proaspat si, in aceeasi masura, elegant. Se recomanda a fi degustat alaturi de carnea de pui, pastrav, stiuca, salau pentru un buchet de arome complex.
  • Este un cupaj de Sauvignon Blanc și Feteasca Regala, sec, foarte proaspat, cu arome subtile de soc si mar verde. Se remarca prin eticheta transparenta pe care este reprezentata coordonata de longitudine a Cramei Stefanești. Poate fi servit alaturi de carne alba, peste sau fructe de mare sau chiar risotto.  
  • De pe cea mai inalta colina din sudul tarii s-a nascut acest cupaj intre Tamaioasa si Feteasca Alba de Stefanesti. A rezultat un vin curat, expresiv, usor fructat pentru a pastra o nota de prospetime. Principala sa carcateristica este ca reuseste sa scoata in evidenta fructele din desert, in detrimentul zaharului, deci un pahar de L’ATTITUDE este recomandat la desert.  
  • Chardonnay este un soi care a luat nastere in regiunea franceza Burgundia, dar care s-a raspandit rapid pe intreaga suprafață a globului. Strugurele de Chardonnay are boaba verde, mare si robusta iar vinul rezultat are o culoare galbui-untoasa, de opacitate ridicata fiind indicat, rece, alaturi de peste, creveti sau scoici.  
  • Este un soi international de mare valoare, cu o aciditate ridicata si taninuri medii  si cu bune rezultate in zona Stefanesti. Se serveste alaturi de salate de vara, peste, fructe de mare, pui, branzeturi proaspete care cer un pahar de Sauvignon Blanc.
  • Corp si taninuri medii, cu aciditate ridicata, are arome subtile. Se serveste alaturi de carnea rosie sau mancarurile traditionale romanesti care sunt mai consistente si care cer un pahar de Feteasca Alba.

Go to Top