ÎNCEARCĂ CEVA NOU

Comandă ce te definește

  • Avand un gust bogat de fructe confiate, visine coapte, cacao si vanilie, acest minunat reprezentant al vinurilor rosii, este recomandat a fi consumat la o temperatura de de 16-18°C, alaturi de branzeturi maturate, preparate din carne rosie, prajitura - sufleu cu ciocolată neagra.
  • Fiind un vin rosu, sec, se recomanda consumul acestuia la o temperatura de 17  °C,  alaturi de carne roșie în vin sau la cuptor cu mirodenii și vegetale, preparate din miel, sarmale, mezeluri fine și brânzeturi afumate sau maturate
  • Alaturi de preparate din peste marin, carne de curcan sau pui, de la primul strop de Ammos Alb, vei fi cucerit si te vei lasa abandonat sprintarei arome de flori de camp, completata amplu, dar echilibrat, de savoarea fructelor exotice. Se serveste cel mai bine la o temperatura cuprinsa intre 8° si 10°C.
  • Aromele acestui vin ne duc cu gandul la fructe rosii si capsuni. Gustul este predominat de citrice, insotite de fructele proaspete. Poate fi servit alaturi de fructe de mare, preparate din peste, paste sau salate usoare de vara, la o temperatura cuprinsa intre 7° si 9°C.    
  • Acest vin, ce provine din struguri de Sauvignon Blanc, cultivati pe plantatia colinelor insorite ale Dobrogei, se poate consuma alaturi de fructe de mare, preparate din peste, carne alba sau branzeturi tari. Temperatura indicata de servire este cuprinsa intre 8° si 10°C.
  • Este un vin echilibrat, cu aciditate placuta, de o unctuozitate delicata si un gust remanent de lime si pomelo. Noi il recomandam alaturi de preparate mediteraneene pe baza de peste, pui, fructe de mare, mancaruri exotice usoare de vara sau deserturi clasice frantuzesti. Temperatura indicata de servire este cuprinsa intre 8° si 10°C.    
  • Consumat  la o temperatura cuprinsa intre 8° si 10°C, aromele acestui vin vor surprinde placut alaturi de un platou de fructe de mare, preparate din peste, paste, salate usoare de vara.          
  • Gustul echilibrat, ce amintește de mere verzi, foarte cremos, se distinge in pahare flute, alaturi de aperitive, peste oceanic, scoici, baza de cocktail-uri si long drinks-uri. De asemenea, producatorul recomanda racirea treptata a buteliei de spumant, pana aproape de 8 °C, fara a fi supusa la variatii mari de temperatura, pentru a se obtine o savoare desavarsita.
  • Pastrat si consumat la o temperatura de 7 – 8 °C, cel mai bine in tineretea sa, isi dezvoluie aromele alaturi de deserturi unde actorul principal este ciocolata in forme precum: fondanta, trufe, creme de ciocolata sau produse de patiserie. De asemenea, se poate degusta alaturi de foie gras sau branzeturi maturate si aromate.    
  • Pastrat si consumat la o temperatura de 7 – 8 °C, acest vin ce convinge prin gustul placut, intens, de persistenta echilibrata, se poate remarca la adevarata sa valoare alaturi de branzeturi aromatizate, millefeuille cu fructe, piept de rata, risotto cu fructe de mare sau preparate cu ficat de pui.    
  • Pastrat si consumat la o temperatura de 8 – 10 °C, acest vin, recomandat a se consuma tanar, va completa curcubeul de gusturi alaturi de biftec tartar, preparate din carne alba, pui, carne rosie, usoara, precum rata ori gasca. Combinatiile sunt, totusi, multiple dar va lasam pe dumneavoastra sa descoperiti noi secrete.  
  • Pastrat si consumat la o temperatura relativ scazuta, intre 7 – 8 °C, acest vin, recomandat a se consuma tanar, va aduce un plus de savoare asocierilor culinare reprezentate de combinatii intre carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri.  
  • Recomandat a se consuma tanar, desi poate fi pastrat intre 2-3 ani fara a-i fi afectat buchetul, se consuma, cel mai bine, la o temperatura relativ scazuta, intre 9 – 10 °C. Maestrii enologi recomanda acest vin alaturi de salate, peste usor gras, sosuri dulci, preparate pane, deserturi usoare sau prăjituri.  
  • Feteasca Neagra 413, face parte din grupul soiurilor Teinturier si este produs dintr-un soi de struguri cu o culoare inchisa. Strugurii ce compun vinul, renumit pentru calitatile sale pentru santatea inimii, au o fertilitate mijlocie, facand parte din categoria soiurilor autofertile. Se recomanda, cu precadere, in cupaje precum mousse au Chocolat cu ciocolata neagra, ardei iute, piper rosu si sare de mare sau alaturi de file de vita la tigaie cu unt si ierburi aromate.
  • Numele vinului este inspirat de numele vinului produs de Liviu Rebreanu in onoarea sotiei sale Fanny Rebreanu, in Stefanesti, unde detinea o casa “frumos potrivita cu cinci pogoane de vie”. Romancierul nostru selecta, imbutelia si eticheta cele mai bune vinuri din crama sa cu eticheta Truda Fanny asa ca, in cinstea unor gusturi educate si rafinate, va oferim aceasta poveste de colectie.
  • Dulce Fanny rosu, cu un continut echilibrat al alcoolului-zaharului obtinut din strugure, este cunoscut in literatura de specialitate ca un vin de masa, face parte din categoria desertului. Spre deosebire de vinul alb, vinul rosu-dulce este de obicei mai saturat la gust avand un buchet luminos .Dulce Fanny are sansele sa devina un vin de colectie, o poveste ce reflecta pe propria sticla patina timpului.
  • Consumat la o temperatura de 16°- 18°C, taninurile ferme si intensitatea buchetului vinului Ammos Rosu de HISTRIA fac ca acest vin sa fie excelent pentru consum, alaturi de preparate din carne rosie, vanat, platouri de mezeluri uscate, branzeturi intens aromate, berbecut, rata la cuptor. Se recomanda inclusiv a fi pastrat la sticla, pentru diverse ocazii chiar si 7 ani, perioada in care isi mentine prospetimea initiala.    
  • Numele vinului Truda Fanny Rosu este inspirat de vinul produs de Liviu Rebreanu in onoarea sotiei sale Fanny Rebreanu care, de altfel, la vremea lui selecta, imbutelia si eticheta cele mai bune vinuri din crama sa cu eticheta Truda Fanny. Este un vin realizat intr-un lot de doar 4100 de sticle, cu un corp solid, aciditate medie si tendinte pozitive ce va transforma o cina selecta intr-o ocazie speciala.
  • Consumat la o temperatura de 16°- 18°, va veti bucura de un gust predominant de fructe negre, completat de notele de ciocolata neagra. Cel mai rafinat mod de consum al acestui cavaler al strugurilor de vita nobila este alaturi de preparate din carne rosie pregatita la tava sau ceaun, pulpa de miel la cuptor, rulada de vitel, tochitura de porc, berbecut la tava, branzeturi maturate.  
  • 14% Off

    Loungeitude Rose MAGNUM

    120,00 lei
    Indicat a fi servit, cel mai bine, la o temperatura de 8-12°C, este un vin demisec cu un miros fructat, proaspat si, in aceeasi masura, elegant. Se recomanda a fi degustat alaturi de carnea de pui, pastrav, stiuca, salau pentru un buchet de arome complex.
  • 9% Off

    Pachet 3x Nikolaos Blanc

    150,00 lei
    Este un vin echilibrat, cu aciditate placuta, de o unctuozitate delicata si un gust remanent de lime si pomelo. Noi il recomandam alaturi de preparate mediteraneene pe baza de peste, pui, fructe de mare, mancaruri exotice usoare de vara sau deserturi clasice frantuzesti. Temperatura indicata de servire este cuprinsa intre 8° si 10°C.    
  • 9% Off

    Pachet 3x Nikolaos Rose

    150,00 lei
    Este un vin echilibrat, cu aciditate placuta, de o unctuozitate delicata si un gust remanent de lime si pomelo. Noi il recomandam alaturi de preparate mediteraneene pe baza de peste, pui, fructe de mare, mancaruri exotice usoare de vara sau deserturi clasice frantuzesti. Temperatura indicata de servire este cuprinsa intre 8° si 10°C.    
  • Se recomanda consumul la o temperatura de 75-80 de grade.

Go to Top