-
Desi se poate pastra 3-4 ani in conditii optime, un gust educat nu va contenii sa se bucure cat mai curand de acest minunat reprezentant al vinurilor albe, seci, ce se remarca cel mai bine alaturi de preparate cu grasime sau cu tendinta dulce, datorate aciditatii si caracterului tonic din postgust. Recomandam produse din peste sau pui dar si reusita asocierea cu saramura de peste.
-
Gustul placut, aciditate temperata si persistenta buna vor face o legatura exceptionala cu preparate de origine orientala. Se recomanda consumul sau intr-un interval de 2-3 ani de la imbuteliere, la o temperatura de 10 – 12 °C.
-
Recomandat a fi servit la o temperatura medie de 8-10°C, Chardonnay - Bob De Luna se poate consuma alaturi de preparate din peste, fructe de mare, preparate din carne alba la cuptor sau branzeturi maturate.
-
Recomandat a fi servit la o temperatura medie de 8-10°C, specialul vin Sauvignon Blanc - Bob De Luna se poate consuma alaturi de preparate din peste, paste cu sos alb, carne alba la gratar sau branzeturi.
-
Recomandat a fi servit la o temperatura medie de 8-10°C, Muscatul de Bob De Luna se va integra perfect inre-un mediu compus din stufaturi si tochituri, branzeturi, placinte cu fructe de sezon sau prajiturile casei.
-
Strugurii copti in zona Vrancea vor armoniza complexitatea acestui vin, recomandat a fi consumat la temperatura de 10°C, impreuna cu paste cu fructe de mare, somon, carne de porc, rata si deserturi cu fructe.
-
Avand un gust bogat de fructe confiate, visine coapte, cacao si vanilie, acest minunat reprezentant al vinurilor rosii, este recomandat a fi consumat la o temperatura de de 16-18°C, alaturi de branzeturi maturate, preparate din carne rosie, prajitura - sufleu cu ciocolată neagra.
-
Fiind un vin rosu, sec, se recomanda consumul acestuia la o temperatura de 17 °C, alaturi de carne roșie în vin sau la cuptor cu mirodenii și vegetale, preparate din miel, sarmale, mezeluri fine și brânzeturi afumate sau maturate
-
9% OffEste un vin echilibrat, cu aciditate placuta, de o unctuozitate delicata si un gust remanent de lime si pomelo. Noi il recomandam alaturi de preparate mediteraneene pe baza de peste, pui, fructe de mare, mancaruri exotice usoare de vara sau deserturi clasice frantuzesti. Temperatura indicata de servire este cuprinsa intre 8° si 10°C.
-
9% OffEste un vin echilibrat, cu aciditate placuta, de o unctuozitate delicata si un gust remanent de lime si pomelo. Noi il recomandam alaturi de preparate mediteraneene pe baza de peste, pui, fructe de mare, mancaruri exotice usoare de vara sau deserturi clasice frantuzesti. Temperatura indicata de servire este cuprinsa intre 8° si 10°C.